« de 7 »

Garantii: 25 de ani pentru profile, 10 ani pentru garnituri, 5 ani pentru feronerie, 3 ani pentru montaj printr-un certificat de garantie eliberat de GEOPLAST.

Termene de executie circa 10 zile lucratoare de la data lansarii comenzii.

Conditiile de plata: 50% avans si 50% dupa montaj – plata se face in lei la cursul Raiffeisen Bank din ziua platii. Pentru intarirea celor spuse mai sus firma noastra este dispusa sa va prezinte fabrica si lucrarile realizate si sa va furnizeze informatii ajutatoare.

GEOPLAST va ofera acum noul sistem de ferestre si usi din PVC cu geam termoizolant. Fabrica de geamuri reprezinta noua investitie a GEOPLAST, fiind una dintre cele mai moderne fabrici de geamuri si tamplarie PVC, echipata cu utilaje de ultima generatie:

REINHART
ELUMATEC
CSM
URBAN

Calitatea tamplariei GEOPLAST este asigurata incepand cu profilul PVC de baza, continuand cu modul de confectionare, incorporarea geamului termoizolant corespunzator, alegerea accesoriilor potrivite (armaturi, garnituri,feronerie etc.).

Produsele GEOPLAST sunt insotite de certificari ISO si CE eliberate de catre institutii de renume din Europa.

Profilele din PVC ajung in productia noastra numai daca ele corespund normelor de calitate prestabilite. Atat profilele cat si elementele de tamplarie finita sunt supuse sistematic la diferite incercari precum:

suduri;
torsiune si intindere;
raze ultraviolete;
factori climaterici – se verifica etanseitatea.

Cetificatele de calitate sunt marturia perfectiunii pana la detaliu a tamplariei PVC si sunt sustinute de caracteristicile principale ale acestor profile:

protectie termica a profilelor pana la K=1,7 W/mpK la sistemele AD60 mm si K = 1,4 W/mpK la sistemele Rehau 70 mm;
protectie fonica pana la 44 dB;
densitate 1,4 g/cmc;
toate profilele sunt tratate antistatic;
garantie 25 ani la PVC si 10 ani la garnituri (conform MLPAT);
sunt produse complet ecologice;
garantia unui produs 100% german;
protectia la foc

Top
Call Now Button