Tablouri pe sticla

  Descopera lumea fascinanta a acestor elemente de decor

Tablouri sticla sunt elemente de decor confecționate dintr-un material rezistent. Folosim un proces de ultimă generație în printarea acestora pentru a vă bucura de ele timp îndelungat și o rezistență mare a culorilor în timp. Montarea acestora este minimalistă astfel încât să nu strice eleganța tablourilor.

Printul pe sticla este des solicitat pentru designul interior si decorarea pieselor de mobilier.

Sticla imprimata prezinta avantajul unui impact visual cu totul deosebit.

 

  Oglinzi si placari cu oglinzi

În aceasta epoca modernă oglinzile sunt folosite peste tot, acolo unde sunt aşezate, dau impresia unui spaţiu mai larg sau mai luminos. Aşezate bine, opus faţă de ferestre, ele funcţionează ca un corp de iluminat, aducând lumina in locurile întunecate. Oglinda ca si orice tip de sticla se poate taia la dimensiunea si forma dorita, poate sa fie slefuita sau fazetata pe contur. Pentru a avea un design mai atragator oglinda se poate sabla cu diferie modele.

Cele mai întâlnite tipuri de oglinzi sunt cele plane, care ne creeaza o imagine reala atunci cand le folosim. Fiecare baie are si o oglinda. Oglinda mai poate fi folosita si in salile de sport, gimnastica sau balet, holuri si sali de asteptare etc.

Top


    Am citit și sunt de acord cu regulamentul GDPR

    Call Now Button