Pardosea sticla

Pardoselile si scari de sticla securizata sunt atractia principala in materie de proiecte indraznete de design interior. Geoplast pune la dispozitie modele de sticla mata, si transparenta, iar procesul de productie implica laminare si securizare pentru a conferi rezistenta sticlei.

Pardoseli sticla securizata pentru proiecte atipice

Gratie efectului special creat de reflexiile sticlei, spatiile interioare vor fi mai luminoase si mai spatioase. Pardoselile din sticla pot fi montate cu succes in orice cladire, showroom sau spatii de birouri, spatii rezidentiale sau comerciale, efectul fiind garantat.

Grosimea stratului de sticla variaza in functie de fiecare proiect in parte, iar aceste cotatii sunt atente calculate de specialistii nostri. Datorita grosimii stratului de sticla, acest tip de pardoseala va fi mai rezistent decat parchetul sau gresia, astfel investitia este justificata pe deplin.

Un exercitiu de imaginatie devine realitate

Pardoselile din sticla sunt elemente de senzatie, care pot transforma interiorul unei incaperi. Sticla largeste campul vizual si confera o impresie de spatiu extins incaperii, acesta fiind un adevarat avantaj pentru casele mici si incarcate. Datorita alegerile designerilor.luminozitatii crescute, efectul asupra persoanelor este favorabil, induce relaxare si o stare de bine.

 

Scări din Sticlă

Scările structurale din sticlă sunt solicitate ca ansambluri deosebite care oferă un sentiment foarte special pentru toți cei care le folosesc. Construirea de scări și trepte din sticlă reprezintă o mare provocare pentru montatori și designeri datorită faptului că trebuie combinate calculele de rezistența la vibrații și încărcare cu designul adaptat gustului fiecărui client.

Folosind stică arhitecturală specială care este tratată specific, securizată și laminată, este posibilă obținerea configurației corecte, necesare pentru a susține pe de-o parte propria greutate iar pe de altă parte pe cea a persoanelor care o folosesc. Scările cu trepte din sticlă pot fi utilizate atât pentru proiecte private cât și pentru cele comerciale. Prin urmare, scara poate acoperi mai multe etaje și poate ajunge la o lățime de până la 3 metri.
Calculele optime specifice analizează încărcarea, traficul și cerințele statice, furnizând ca rezultat final grosimea și configurația exactă a treptelor și scării, pentru o utilizare îndelungată și sigură.

Top


    Am citit și sunt de acord cu regulamentul GDPR

    Call Now Button