SMARTIA M11000

SMARTIA M11000 este un sistem din aluminiu, cu bariera termica, ce acopera o gama vasta de nevoi, in ceea ce priveste usile

Sistem batant cu bariera termica SMARTIA S67

SMARTIA S67 este noul sistem oscilo-batant, proiectat de ALUMIL, ce combina un nivel ridicat de izolare termica, flexibilitate crescuta in constructie si un design exceptional.

Sistem batant cu bariera termica SMARTIA SD95

Sistemul SUPREME SD95 face parte din tipologiile ALUMIL de usi de acces, cu standarde foarte ridicate. Sistemul include o gama completa de profile cu bariera termica, cu design plat pentru constructii bine aliniate.

Sistem batant cu bariera termica SUPREME SD77

SUPREME SD77 este sistemul ALUMIL pentru usi de acces de calitate, cu un design modern, performanta ridicata si cu accentul pus pe siguranta. Sistemul ofera posibilitatea realizarii de constructii imbinate…

Schüco AWS 90.SI+ case passive

Schüco AWS 90.SI+ ferestre cu izolare termică până la nivelul corespunzator caselor pasive

Schüco AWS 65

Serie de bază cu un sortiment variat de profile – permite numeroase variante de design pentru ferestre. Seria Schüco AWS 65 este un sistem modern, performant.

Ferestre aluminiu AWS 75 BS.SI+

Sistemul de ferestre din aluminiu Schüco AWS oferă, la o adâncime de montaj de 75 mm, un nivel de izolare termică ridicat SI (Super Insulation), cu caracteristici de prelucrare tehnică si funcționalitate convingătoare și creative.

Ferestre aluminiu AWS/ADS 70 HI

Schüco AWS 70.HI, un sistem pentru ferestre cu numeroase variante constructive

Top


    Am citit și sunt de acord cu regulamentul GDPR

    Call Now Button